Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεση στο λογαριασμο

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμου

Τα πεδία με αστερίσκο (*) απαιτούνται.
Email *
Επιβεβαίωση email *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *

Επικοινωνία Pet Amazon

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χρόνος Παράδοσης & Επιστροφές

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι:

  • Αθήνα - Θεσσαλονίκη → 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Νησιωτικές - Ηπειρωτικές περιοχές → 3-5 εργάσιμες ημέρες 

Οι παραδόσεις των παραγγελιών εκτελούνται Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-18:00 ενώ το Σάββατο δεν γίνονται παραδόσεις. Για τις παραγγελίες με παράδοση σε απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση πλέον των 5 ημερών, αναλόγως τη δυσκολία παράδοσης στον κάθε προορισμό.


Προσοχή: οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία στην εταιρεία Ταχυμεταφορών / Μεταφορική. Με το που παραδώσουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό email ώστε να γνωρίζετε πότε ακριβώς παραδόθηκε

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εταιρεία Petamazon Α.Ε δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.  

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με τον τρόπο που υποδεικνύει η εταιρεία μας και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

 Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει υπαναχώρηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας αλλά οφείλει να έχει ενημερώσει το eshop για την άσκηση του δικαιώματος του. Εάν το προϊόν είναι υγιές και έχει δηλωθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης μπορεί να κάνει είτε νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που έγινε επιστροφή στο eshop. Και στις 2 περιπτώσεις δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

 

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας: Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν γίνεται επιστροφή του προϊόντος και ο πελάτης μπορεί να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Σε αυτή τη περίπτωση το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη αλλά την εταιρεία μας.

 

 

Προσοχή! Κατά την παράδοση του δέματος σου θα πρέπει να ελέγξεις την ακεραιότητα του πριν υπογράψεις το voucher παραλαβής 

ειδάλλως δεν θα είναι εφικτή η αλλαγή του (με υπαιτιότητα δική μας) και η εταιρεία μας δεν θα φέρει καμία ευθύνη.

 

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τρόποι πληρωμής pet amazon